comfortabelDoor de goede isolatie van de gehele gevel, dak en vloer i.c.m. de toepassing van drielaags glas ervaart u binnen het gehele jaar door één klimaat in huis (koel in de zomer en aangenaam warm in de winter)

Door de constructie van de woning wordt een zeer goede kierdichting gerealiseerd. Hierdoor zult u geen tocht of koude klachten meer ervaren. Daarnaast heeft u geen last van vochtproblemen in de woning. Bij oplevering gaan we de woning ook controleren en testen op luchtdichtheid m.b.v. een luchtdichtheidsmeting (blowerdoortest)

geentochtkoude1 geentochtkoude2

gezond2Een IBEX woning is een hele gezonde woning omdat er continue ventilatie van verse lucht aanwezig is. Deze wordt m.b.v. CO2 snuffelaars in uw woning aangestuurd. Afhankelijk van het aantal aanwezige mensen in de woning zal het systeem meer- of minder gaan ventileren. De verse aangezogen lucht wordt via filters gezuiverd en schoon ingeblazen. Dit voorkomt schimmel en ongezonde lucht in de woning. Daarnaast wordt de warmte van de afgezogen lucht in de woning af gestaan aan de verse aangezogen buitenlucht zodat er geen warmte verloren gaat.

duurzaamDe woning wordt comfortabel en duurzaam verwarmd m.b.v. lucht verwarming door aardwarmte. U kunt de woning dan ook optimaal indelen omdat er geen radiatoren in de woning aanwezig zijn. Daarnaast kunt u in de zomer koelen indien nodig.

"Er is sprake van een energieneutraal huis als alle benodigde energie door het huis zelf, duurzaam wordt opgewekt."

Missie

IBEX bouwt kwalitatief hoogwaardige woningen waarin het goed leven is.

Wij gebruiken materialen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Het IBEX-concept voldoet aan de hoogste Europese normen voor energieneutraal bouwen.

Contactgegevens
image
+31 (0)521 382 552
IBEX concept
Lesturgeonplein 15
8381 BX Vledder
info@ibexconcept.nl