De Ibex-Groep bouwt energieneutrale huizen volgens het IBEX-concept. De groep bestaat uit een verzameling van bedrijven uit diverse disciplines. Wij hebben als gemeenschappelijk doel het uitwerken, onderhouden en uitbouwen van een vernieuwende methode gericht op het bouwen van energieneutrale woningen die volledig onafhankelijk voorzien in hun eigen energievoorziening. Controle op naleving van de kwaliteit wordt uitgevoerd door Smelt architecten

broekman groep

Grondlegger van het IBEX-concept is de welbekende bouwer H. Broekman

Gespecialiseerd in koloniewoningen heeft bouwbedrijf Broekman alles in het werk gesteld een concept te ontwikkelen voor het realiseren van de bouw van energieneutrale woningen.

De Koloniewoning van de Toekomst voorziet op de best denkbare manier in een comfortabel leefklimaat in combinatie van een minimaal energieverbruik Voor een prettig en stabiel binnenklimaat met verwarming in de winter en koeling in de zomer, is gekozen voor toepassing van aardwarmte/koelte middels een warmtepomp. Warmte en koelte worden afgegeven via vloer’verwarming’.

Website Bouwbedrijf Broekman


havenga

Sinds 1964 uw gecertificeerd schade herstelbedrijf.

Ook voor verbouw, renovatie, nieuwbouw en onderhoud. ISO, VCA, CVW gecertificeerd.

Website Havenga Bouw


smelt huis

Als initiatiefnemer is Smelt Architecten vanaf het begin betrokken bij de opzet en uitwerking van het IBEX-concept

smelt pasfotoNaast nieuwbouw verzorgt Smelt-Architecten ook voor instellingen, ontwikkelaars, en beleggers onderhoud management. De ervaring uit onze onderhoudsadvisering worden door ons toegepast om onderhoudsarme en onderhoudsvriendelijke gebouwen te ontwerpen. In onze plannen spelen zinvolle milieuvriendelijke toepassingen een grote rol. Ook in het interieur dient dit naar voren te komen waarbij de logistiek een belangrijke rol speelt om een gebouw te optimaliseren zowel in oppervlak als uitvoering.

Website Smelt Architecten


Missie

IBEX bouwt kwalitatief hoogwaardige woningen waarin het goed leven is.

Wij gebruiken materialen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Het IBEX-concept voldoet aan de hoogste Europese normen voor energieneutraal bouwen.

Contactgegevens
image
+31 (0)521 382 552
IBEX concept
Lesturgeonplein 15
8381 BX Vledder
info@ibexconcept.nl